onsdag 28 maj 2025

Kyckling Masala

En snabb och god paneng med thailändska smaker uppnår Du lätt med färdig sås. En spännande kycklingmiddag serverad med nudlar och hackade nötter på toppen.

4 portioner

500 gr kycklingbröstfilé

2 msk smör- och rapsolja

100 gr salladslök

150 gr sugarsnaps

1 påse Tikka masala kryddmix

3 dl matlagningsgrädde

1 dl grovhackade cashenötter

½ dl hackad färsk koriander

Till servering:

250 gr äggnudlar

Börja med att koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfilén i bitar och stek i smör- och rapsolja i en stekpanna. Skär salladslöken i bitar och sugar snaps i strimlor. Lägg ner det i pannan. Tillsätt kryddmix och grädde och låt koka på svag värme cirka 3 minuter. Strö över nötter och koriander. Servera med nudlarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Midsommarafton