En snabb och god paneng med thailändska smaker uppnår Du lätt med färdig sås. En spännande kycklingmiddag serverad med nudlar och hackade nötter på toppen.
4 portioner
500 gr kycklingbröstfilé
2 msk smör- och rapsolja
100 gr salladslök
150 gr sugarsnaps
1 påse Tikka masala kryddmix
3 dl matlagningsgrädde
1 dl grovhackade cashenötter
½ dl hackad färsk koriander
Till servering:
250 gr äggnudlar
Börja med att koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfilén i bitar och stek i smör- och rapsolja i en stekpanna. Skär salladslöken i bitar och sugar snaps i strimlor. Lägg ner det i pannan. Tillsätt kryddmix och grädde och låt koka på svag värme cirka 3 minuter. Strö över nötter och koriander. Servera med nudlarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar