Cara mia. Leta fram de soltorkade tomaterna och laga en krämig sås till färsbiffarna.
Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma jämnstora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna cirka 3 minuter på varje sida. Ta upp biffarna och gör ren pannan. Hacka tomterna. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg i biffarna. Låt puttra cirka 2 minuter. Smaka av med salvia, salt och peppar.
10 portioner
1 000 gr köttfärs
3¾ msk potatismjöl
2½ dl standardmjölk
2½ tsk salt
2½ krm svartpeppar
Rivet skal av 1¼ citron
12½ soltorkade tomater i i olja
Kelda® Mellangrädde
6¼ dl mellangrädde
1¼ tsk torkad salvia
Salt och peppar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar