Tricket bakom ett långt förhållande

Kurt Russell och Goldie Hawn, deras förhållande har varat i 41 år och de tycker fortfarande om att vara tillsammans.

I en intervju har Goldie Hawn avslöjat vad som är hemligheten bakom hennes och Kurt Russells långa förhållande.

De båda Hollywoodstjärnorna Goldie Hawn, 78, och Kurt Russell, 73, är inte gifta, men de har varit tillsammans i över 40 år, skriver Business Insider.

Paret träffades första gången 1966 vid inspelningen av en Disneyfilm. De träffades igen 1983 när de båda var med i den romantiska dramafilmen ”Tjejen som jobbade i skift”. 

Kort därefter började de dejta och 1986 fick de sonen Wyatt Russell.

De har också båda två barn på varsitt håll, Goldie Hawn har barnen Oliver Hudson och Kate Hudson sitt tidigare förhållande med Bill Hudson och Kurt Russell har sonen Boston Russell med sin ex-fru Season Hubley.

I en intervju berättar Goldie Hawn att det finns en nyckelfaktor för att bygga ett framgångsrikt förhållande som varar länge.

Du måste ha bra sex. För sex är något som sammankopplar er och skapar mer tillhörighet. Människor som har sunda sexuella relationer varar vanligtvis mycket längre. Men det är inte bara på grund av sexakten, det är på grund av värmen och intimiteten som den skapar, säger hon till E News.

Goldie Hawn påtalar att det är viktigt att komma ihåg att ett förhållande består av två olika individer.

Man vet att man inte är samma person. Man tänker ofta inte på samma sätt. Och det måste man acceptera, men man måste mäta om vi har roligt eller om det här är något vi vill göra. Skrattar vi tillsammans. Delar vi vissa saker. Du behöver inte dela allt, säger hon till E News.

Hon säger vidare att hon tror att vi har många förväntningar kring relationer, men att det viktiga är att man tycker om varandra.

Kurt Russell säger att han tror att de flesta som har varit tillsammans länge delar en sak med varandra.

Och det är att efter så många år tillsammans kommer ni att ha upplevt nästan allt som finns att uppleva tillsammans och förstå alla upp- och nedgångar och vad det betyder, säger han till E News.

Han säger att han älskar det faktum att de två träffades och att de fortfarande gör det och tycker om att vara tillsammans.

Kate Hudson har en röst som bär upp de lågmälda country tonerna i hennes låtar som hon sjunger med inre styrka. Det är tur att hon slutligen vågade lansera sin sångkarriär som hon länge drömt om, vid 45.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Chucho Valdés får världen att lyssna till Kuba

Risotto

Just idag är Gud nära