Med färdig svampsås och färska lasagneplattor har Du snabbt en krämig, vegetarisk lasagne. Gör gärna lite extra och frys in, perfekt som matlåda.
4 portioner
4 dl Kelda Pastasås portabellosvamp och ost
400 gr champinjoner
2 msk smör- och rapsolja
130 gr bladspenat
1 vitlöksklyfta
250 gr färska lasagneplattor
75 gr riven ost
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
Till servering:
65 gr blandad grönsallad
Sätt ugnen på 200° eller 180° varmluft. Skiva champinjonerna. Fräs dem i smör- och rapsolja i en stekpanna. Tillsätt spenat. Pressa i vitlök. Salta och peppra. Varva svampfräset med sås, lasagneplattor och ost i en smord ugnssäker form, cirka 20 x 25 cm. Avsluta med sås och ost. Gratinera i mitten av ugnen tills den har fått fin färg, cirka 25 minuter. Servera med sallad.
Kommentarer
Skicka en kommentar