När Du vill ha middagen klar på bordet snabbt med minimal insats är detta ett strålande recept att laga. Smarrig middag som lagar sig själv i ugnen medan Du dukar. Det är bara att skiva kassler och lök. Häll på färdig sås och strö över riven ost. Servera med kokt potatis och en krispig grönsallad.
4 portioner
500 gr benfri kassler
2 schalottenlökar
2½ dl Kelda pastasås tomat och crème fraiche
2 tsk torkad oregano
2 dl riven ost
Till servering:
900 gr potatis
Blandad grönsallad
Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Skär kasslern i skivor. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Skala och skär löken i tunna skivor. Lägg ovanpå kasslern. Ringla över såsen. Strö över oregano och ost. Stek i mitten av ugnen cirka 15 minuter. Servera med kokt potatis och grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar