Morotsbiffar med fetaost och soltorkade tomater

Servera gärna dessa lättlagade morotsbiffar med klyftpotatis och krispig sallad.

Grovriv morötter och ost. Lägg i en bunke och blanda med mjöl, chili flakes, salt, finriven vitlök och ägg. Forma till 8 platta biffar och vänd dem i panko. Hetta upp smör i en stekpanna. Stek biffarna i omgångar cirka 2 minuter på varje sida. Toppa de nystekta biffarna med crème fraiche.

4 portioner

500 gr morot

150 gr Präst Ost 31%

1 dl vetemjöl

1 tsk chili flakes

½ tsk salt

1 vitlöksklyfta

2 ägg

2 dl panko

2 msk smör

2 dl crème fraiche feta och soltorkad tomat

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Chucho Valdés får världen att lyssna till Kuba

Risotto

Just idag är Gud nära