Senior Staff Sjuksköterska, Storbritannien

Vi har en fantastisk möjlighet för en sjuksköterska för seniorkirurgisk personal att gå med i våra klienters dynamiska och framåtblickande vårdteam på ett ledande privat sjukhus.

Våra kunder letar efter en erfaren sjuksköterska för seniorkirurgi för att gå med i deras dynamiska och framåtblickande omvårdnadsteam, arbeta inom säkra Covid-vägar och dra nytta av deras fullt finansierade utbildningsprogram och utmärkt IPC-stöd. De har sex operationssalar som täcker ett brett utbud av specialiteter och procedurer inklusive Ortho, Gynae och Cardio, där Du kommer att arbeta tillsammans med några av de bästa konsulterna i regionen och utöka Dina kunskaper och expertis.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Sjukhuset täcker ett brett utbud av kirurgiska ingrepp, du kommer att stödja för att bedöma patientens hälsa och välbefinnande i en komplex och föränderlig fallbelastning, vilket hjälper till att leverera vården för att tillgodose patientens behov. Du kommer aktivt att främja bästa praxis och bidra till kvalitetsförbättringar, samla in sortera och organisera data, tolka all information och göra en motiverad bedömning och göra denna tillgänglig för relevanta andra.

Vem vi letar efter

NMC-registrerad

Minst 4 års kirurgisk erfarenhet

ALS-utbildning är önskvärd, men utbildning tillhandahålls

God kommunikationsförmåga

Bra teamarbete

Rätt att arbeta i Storbritannien

Fördelar

Vi erbjuder anställda en konkurrenskraftig lön samt ett omfattande förmånspaket som inkluderar men inte är begränsat till:

35 dagars ledighet inklusive helgdagar

Arbetsgivar- och arbetstagaravgiftspension med flexibla pensionsalternativ

Belöningsplattform, rabatt och cashback för över 1 000 återförsäljare

Gratis Bupa wellnessscreening

Privat sjukförsäkring

Livförsäkring

Vi förbinder oss till våra medarbetares välbefinnande genom balans i arbetslivet, kontinuerlig utveckling, stöd och belöning.

Välkommen med Din ansökan.

Skicka Din CV på engelska idag till marianne.zetterstrom@gmail.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning