Pannacotta i härlig kombination av sött och syrligt som bara smälter i munnen. Den här lättlagade pannacottan kan Du dessutom förbereda.
Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta upp gelatinbladet och rör ner i grädden. Låt svalna något. Blanda ner kvarg, sylt och lime. Fördela i små glas och låt stå i kyl cirka 3 timmar. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och lägg på pannacottan vid servering.
10 portioner
1⅔ gelatinblad
2½ dl vispgrädde
3⅓ tsk strösocker
416⅔ gr kvarg
⅚ dl jordgubbssylt
Rivet skal och saft av 1⅔ lime
Jordgubbssallad:
416⅔ gr jordgubbar
3⅓ passionsfrukt
Kommentarer
Skicka en kommentar