Enklare blir det nästan inte. Färsk tortellini med ostsås är perfekt när tiden är knapp, mat på en kvart.
4 portioner
500 gr färsk tortellini
4 dl Kelda pastasås fyra ostar
2 msk fint skuren färsk gräslök
1 dl färskriven parmesanost
Sallad:
400 gr kokta svarta bönor
250 gr cocktailtomater
1 liten rödlök
1 röd paprika
100 gr rucola
½ tsk flingsalt
1 msk kallpressad olivolja
Börja med salladen. Häll av och skölj bönorna. Halvera tomaterna. Skala och skiva löken. Tärna paprikan. Blanda i en salladsskål med rucola, salt och olivolja. Koka tortellini enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag. Värm upp såsen i en kastrull under omrörning. Vänd ner pastan och strö över gräslök. Toppa tortellini i ostsås med parmesan. Servera med bönsalladen.
Kommentarer
Skicka en kommentar