Tre raka segrar. Men mot nykomlingen Varberg tog det till sist stopp för Sirius.

Astrit Selmani var högst avgörande i 2–0-segern med både mål och assist.

Lag hatar att komma hit, och de ska fortsätta hata det, säger matchvinnaren till Dplay.

Sirius har gått starkt i årets herrallsvenska och var inför mötet med Varberg uppe och nosade på Europaplatserna. Men under lördagen kom ett tungt bakslag.

Tränaren Henrik Rydström var inte nådig i sin kritik efter förlusten borta mot Varberg.

Det är vi som tror att motståndarna ska ge oss segern för att vi var okej i första halvlek. Hade vi varit lite bättre i vissa detaljer hade vi vunnit det här. Det är många av mina spelare som blivit hyllade den senaste tiden, men uppenbarligen är vi inte där att man kan ta till sig det och göra det man ska. Det är fruktansvärt dåligt försvarsspel i många situationer på det individuella planet, säger han till Dplay.
När de gör mål blir det ett rövargäng av Varberg, då blir det köttigt.

Första halvlek slutade mållöst, men i den andra lade Astrit Selmani in ytterligare en växel och fixade segern för hemmalaget.

Anfallaren spelade först fram mittfältaren Gustaf Norlin till ledningsmålet. I den 71a stängde han tillställningen genom att nicka in 2–0.

Det är underbart. Det är ett bra lag vi möter, men i andra halvlek orkar de inte springa lika mycket som vi gör. Vi bara gasar och de blir frustrerade, säger han.

Efter segern klättrar Varberg upp på en temporär niondeplats med 23 poäng, lika många som Mjällby, men med en match mer spelad.

Sirius ligger på sjätte plats med 28 poäng.