Kul att vara där ute

Med ett leende på läpparna var cancerdrabbade ishockeystjärnan Oskar Lindblom tillbaka på isen och tränade med sin NHL-klubb Philadelphia Flyers.

Det var kul att vara där ute med killarna igen, säger han till Philadelphia Inquirer.

Den bästa tweeten Du kommer att se i dag, skrev klubben på Twitter och visade ett par träningsbilder på en leende Lindblom.

Den 23-årige forwarden diagnostiserades i december med Ewings sarkom, en typ av skelettcancer, och var nu, drygt sex månader senare, tillbaka tillsammans med laget.

Lindblom berättar att behandlingen “går jättebra” och att den snart är över.

Det är det enda jag väntar på nu, att bli klar med behandlingen och komma tillbaka till laget och spela lite hockey. Det skulle vara overkligt att komma tillbaka till mitt riktiga liv igen och ha lite kul, säger han.

Philadelphia har tidigare uttryckt förhoppningar om att Lindblom ska vara tillbaka till nästa säsong och enligt Philadelphia Inquirer är Oskar Lindblom inte aktuell för det kommande slutspelet.

Den förre Brynäsforwarden, som är inne på sin tredje säsong i NHL, nominerades tidigare i juni till Bill Masterton Memorial Trophy, ett pris som tilldelas den spelare som visat mest hängivenhet till sin sport och varit ett föredöme.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning