Hamburgare är klassisk snabbmat. Men egna hamburgare är något extra. Saftiga och goda, med precis det tillbehör som var och en gillar bäst. Mums.
Blanda köttfärsen med salt och peppar. Forma färsen till åtta tunna hamburgare. Stek dem i smör i en stekpanna cirka 1 minut på varje sida. Rör ihop ingredienserna till gurkröran. Duka fram hamburgare och alla tillbehör på bordet. Nu är det bara att montera sin egen hamburgare. Klart.
8 portioner
800 gr nötfärs
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Smör
8 hamburgerbröd
1 kruka krispsallad
2 paprikor i skivor
1 rödlök i skivor
40 gr rucola
Dressing:
4 dl gräddfil
1½ dl sweet chilisås
2 krm salt
Gurkröra:
3 dl Keso cottage cheese
1 dl bostongurka
2 msk senap
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar