Hamburgare

Hamburgare är klassisk snabbmat. Men egna hamburgare är något extra. Saftiga och goda, med precis det tillbehör som var och en gillar bäst. Mums.

Blanda köttfärsen med salt och peppar. Forma färsen till åtta tunna hamburgare. Stek dem i smör i en stekpanna cirka 1 minut på varje sida. Rör ihop ingredienserna till gurkröran. Duka fram hamburgare och alla tillbehör på bordet. Nu är det bara att montera sin egen hamburgare. Klart.

8 portioner

800 gr nötfärs

2 tsk salt

2 krm svartpeppar

Smör

8 hamburgerbröd

1 kruka krispsallad

2 paprikor i skivor

1 rödlök i skivor

40 gr rucola

Dressing:

4 dl gräddfil

1½ dl sweet chilisås

2 krm salt

Gurkröra:

3 dl Keso cottage cheese

1 dl bostongurka

2 msk senap



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning