Med äpple i biffarna och lingon i dressingen får du en ny favoritmat.
10 portioner
1 000 gr nötfärs
1¼ liten gul lök
2½ ägg
2½ tsk salt
2½ krm svartpeppar
2½ dl matlagningsgrädde
2½ dl hackad färsk persilja
2½ stort äpple
Smör
Dressing:
2½ dl gräddfil
1¼ dl rårörda lingon
600 gr surdegsbröd, skivat
2½ kruka krispsallad
Skala och finhacka löken. Blanda färsen med ägg, salt, peppar, grädde, persilja och lök. Grovriv äpplet och rör ner det i färsen. Forma till biffar. Stek dem i en stekpanna 4-5 minuter på varje sida. Blanda gräddfil och lingon. Rosta brödskivorna. Servera biffarna på bröden med sallad och dressing.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar