söndag 21 september 2025

Vaniljpannacotta med granatäpple

Populär dessert i vinterskrud. Krispiga granatäpplekärnor gnistrar fint på toppen.

10 portioner

3¾ gelatinblad

6¼ dl mellangrädde

625 gr Dreamy Dessert Kesella Dessertkvarg vanilj

3¾ dl granatäppelkärnor

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädden. Ta kastrullen från värmen och rör ner gelatinet så att det smälter. Blanda ner kvargen. Häll blandningen i  glas eller formar. Låt stå i kyl minst fyra timmar. Strö över granatäppelkärnor vid servering.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Prinsessan Christina blev inte inbjuden till Nobelfesten

Prinsessan Christina och maken Tord Magnuson lyste med sin frånvaro på Nobelfesten, efter nästan ett halvt sekel som trogna gäster. Nu berät...