Livet är för kort för att se dåligt

Med linsbyte (RLE) kan Memiras kirurger korrigera alla synfel, från närsynthet, översynthet, brytningsfel och ålderssynthet. Linsbytet gör att Du i de allra flesta fall blir helt kvitt glasögon och linser och kan njuta av att årligen slippa lägga dyra pengar på nya glasögon och linser.

Ta första steget mot ett liv utan glasögon och linser. Boka en kostnadsfri undersökning (värde 990 kronor) redan i dag för att ta reda på om Ditt synfel kan åtgärdas. Memira kan korrigera alla typer av synfel, och gör inga operationer i onödan, därför kan Du känna Dig trygg hos Memiras kirurger. Många av dem är ledande inom sina specialområden, bedriver kontinuerligt forskning och samtliga kirurger har lång erfarenhet från offentlig vård.

Att genomföra ett linsbyte höjer livskvalitén. Det är en investering för livet och i längden mindre kostsamt än att köpa nya glasögon och linser så fort synen förändras.

Ett linsbyte utförs på endast 15–20 minuter och är helt smärtfritt. Vanligtvis kan Du gå till jobbet redan dagen efter och fortsätta Din vardag som vanligt. Vid linsbyte ingår en trygghetsgaranti på fem år, där Du har fria återbesök. Att Du ska känna Dig trygg är viktigt för Memira, därför har de även en jourtelefon där Du får snabb hjälp om Du skulle behöva det.

Många väljer att göra ett linsbyte i samband med att grå starr konstateras, och då kan man korrigera två problem i ett och samma ingrepp. Alla människor får grå starr någon gång i livet och påverkas i olika hög grad av nedsatt syn då linsen blir grumlig. Den grumliga linsen byts ut, och kan ersättas med en lins som korrigerar den nedsatta synen som grå starren orsakat och korrigera Ditt synfel på samma gång.

Memira är ensamma på marknaden om att erbjuda heltäckande ögonvård som synkorrigerande operationer, ögonsjukvård, optik (glasögon och linser) och ortoptister (skelningsspecialister). Memira utför årligen över 20 000 synkorrigerande operationer.

Danyel Couet kände sig otroligt begränsad av sina glasögon och linser. Att laga mat i glasögon är inte optimalt, linserna strulade och han tröttnade på att alltid behöva komma ihåg att ta med sig glasögon och linser när han gick hemifrån. Därför bestämde sig Danyel för att se sina möjligheter att göra ett linsbyte hos Memira.

Jag skulle rekommendera detta till alla, varje dag i veckan. Det är en otrolig frihetskänsla att slippa linser och glasögon efter ett helt liv med dålig syn, berättar Danyel.

Innan linsbytet var Danyel både närsynt och hade fått ålderssynthet, det innebär att han varken såg på långt eller kort avstånd utan glasögon eller linser. På operationsdagen gick det väldigt snabbt och smidigt. Linsbytet på båda ögonen tog totalt 30 minuter och sen var allt klart. Efter operationen var han ljuskänslig i två dagar. Han kände också av halos när han tittade på ljuskällor i ungefär två månader efter operationen, men sen försvann även dessa.

Att genomgå en undersökning hos Memira är inte bindande, Du behöver alltså inte genomgå en operation om det visar sig att Du kan göra den. Det kan kännas som en stor utgift att genomgå ett linsbyte. Därför erbjuder Memira även delbetalningslösningar, där Du har alternativet att dela upp betalningen. På så vis kan fler njuta av ett liv utan synfel.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning