Orderplockare

Engelmanns Sweden AB är en grossist som har valt att nischa sig med ost som huvudprodukt. Vi väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden.

Engelmanns är ett snabbt växande företag som har sin verksamhet i Kungsängen. För närvarande är vi ca 30 anställda med säljare, lagermedarbetare och administrativ personal. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget. Engelmanns största kunder finner du inom dagligvaruhandeln.

I takt med att företaget växer söker vi nu efter två orderplockare/merchandiser.

Som orderplockare blir du en del av vårt team som håller till ute på fältet. Du kommer att ansvara för ett flertal butiker i Storstockholm. Du kommer inleda veckorna med att ta emot beställningar för att sedan se till att dina butiker är väl påfyllda och håller en hög visuell nivå. En roll som innefattar god planering, högt tempo och ett öga för detaljer.Du kommer aktivt att arbeta med säljaren i ditt område för ständig uppföljning och utveckling.

För att lyckas i denna roll

Har några års erfarenhet av försäljning och orderplock i dagligvarubranschen.

Självklart är Du ostintresserad och har Du tidigare även arbetat med delikatesser och/eller butikskommunikation är det meriterande.

 Du har en stark inre drivkraft och vill stärka vårt varumärke på marknaden.

 Innehar B-körkort

God serviceförmåga

Vi erbjuder Dig En flexibel arbetsplats där Du utgår hemifrån och planerar Dina egna veckor. Du får alla nödvändiga verktyg i såsom mobiltelefon, dator och surfplatta. Vill Du komma till en arbetsplats där Du får mycket frihet under ansvar och vara med och utveckla marknaden då ska Du välja Engelmanns.

Intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 - 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lön

Månadslön, Fast lön, Fast månads- vecko- eller timlön

Heltid

Tillsvidareanställning 

Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län.

Arbetsgivaren

Scandinavian Internet Group AB
Se företagsprofil
Postadress
Scandinavian Internet Group AB
Hornsgatan172
11728 Stockholm

Sök jobbet

Ansök senast 22 maj (idag)
Ange referens jobway3483 i Din ansökan

Ansök här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning