Arsenal räddade poäng i matchens sista minut

Arsenal hade fått ett mål bortdömt och såg ut att gå mot förlust hemma mot bottenlaget Fulham.

Men i matchens sista minut kunde Edward Nketiah kvittera till 1–1.

Arsenal hade en boll i mål efter 40 minuter genom Dani Ceballos. Spanjoren avslutade en sekvens med att förvalta ett inlägg från landsmannen Hector Bellerin.

Men målglädjen blev kortvarig för Arsenal. Bukayo Saka bedömdes vara offside i samband med sekvensen som föregick målet och efter VAR-granskning dömdes målet bort.

Tyngre blev det i andra halvlek när Josh Maja gav Fulham ledningen med 1–0 i 59e minuten.

Arsenal gjorde allt i sin makt för att kvittera men minuterna tickade iväg, men i matchens absoluta slutskede fick Arsenal en hörna som letade sig in i straffområdet. Några studsar senare nådde den fram till Edward Nketiah som skickade in slutresultatet 1–1.

Var krävdes dock för att avgöra om Arsenals Rob Holding var offside och störde Fulhams målvakt Alphonse Areola i samband med målet. Men denna gång var videogranskningssystemet på Arsenals sida och målet godkändes.

För Fulham är det ett tufft resultat i kampen om att säkra en plats i Premier League nästa säsong. Laget ligger på 18e plats med 27 poäng. vilket betyder nedflyttning, och har sex poäng upp till Brighton och Burnley på säker mark.