Här kan Du hitta prissänkta viner

Visste Du att det finns prissänkta viner?

Få känner till att det finns prissänkta produkter på Systembolaget och att det är helt lagligt och tillåtet. Det är leverantörerna till Systembolaget som sänker priserna men som konsument är det nästintill omöjligt att ha kontroll på.  

Vinbörsen är Sveriges första jämförelsesajt för vin och håller kontroll på vilka viner som är prissänkta, men även  vilka som är prisvärda.  Du kan själv enkelt se vilka betyg ett vin fått av diverse tidningar och vad det kostar i jämförelse med andra liknande viner och läsa våra omdömen och rekommendationer på mat som passar till.

Vinbörsens redaktion består av några av Sveriges främsta vinskribenter, som Bengt-Göran Kronstam och Gunilla Hultgren Karell. De provar och granskar viner och endast de som klarar granskningen hamnar på sajten. Därmed tackar Vinbörsen nej till produkter som inte håller måttet.

Utbudet av vin i Sverige är enormt och det är lätt att bli överväldigad. Hos Vinbörsen får Du kontroll på priset och kan jämföra med annat samt läsa konkreta omdömen. Som prenumerant på nyhetsbrevet är man först ut med att få veta nya prissänkta och prisvärda viner innan de hamnar på sajten.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning