Fortsätt till huvudinnehåll

Tonfiskröra i baguette med ägg

Med färskost svänger Du snabbt ihop tonfiskröra till matiga lunchmackor.

Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen. Häll av oljan från tonfisken. Blanda tonfisk, färskost, pesto, hälften av löken och hälften av ägghacket. Salta och peppra. Fyll bröden med salladsblad och tonfiskröra. Toppa med resterande ägg och lök.

4 portioner

1 rödlök

2 kokta ägg

1 burk tonfisk i olja

100 gr färskost naturell

1 msk pesto

1 krm salt

1 krm svartpeppar

4 portionsbaguetter

Salladsblad

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

 

Cranberry 43

Cranberry 43 är en god och smakrik cocktail. Smakprofilen och färgen gör att den passar utmärkt som t ex juldrink. 3 cl Likör 43 1 cl Fireball 4 cl Tranbärsjuice 1,5 cl Limejuice 0,5 cl Grenadin Sockra glaset genom att först blöta ner glaskanten och sedan doppa den i socker. Häll därefter alla ingredienser i en shaker tillsammans med is. Skaka drinken kall. Sila upp i ett cocktailglas.

Arbete 2022 - 2023 - 2024 - 2025 -

...