fredag 29 november 2024

Gulaschsoppa med gremolata

Snabb och enkel variant av gulasch, som är en ungersk köttsoppa. Här serverad med pasta och gremolata, en fräsch och god blandning av persilja, vitlök och citronskal.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda persilja, vitlök och citronskal till en gremolata. Värm soppan under omrörning i en kastrull. Lägg i den kokta pastan. Servera med gremolatan, en klick gräddfil och gärna bröd.

4 portioner

10 dl Kelda Gulaschsoppa

400 gr pasta t ex penne

1 dl finhackad färsk persilja

2 finhackad vitlöksklyftor

Rivet skal av 1 citron

1 dl gräddfil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Citronsorbet

Detta är en riktigt syrlig och frisk citronsorbet. Perfekt som avslutning på en maffig måltitid. Denna citronsorbet blir allra bäst om den k...