Account Manager, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Är Du den vi söker?

Vill Du arbeta som Account Manager i ett nytänkande företag med stora möjligheter för utveckling? 

Om tjänsten

Vår klient söker just nu två drivna B2B Account Managers som uppskattar eget ansvar och gillar att tjäna pengar. Personligt ansvar är i centrum för vår organisation. Vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål.

I Din roll som Account Manager kommer Du att bygga relationer i första hand. Vår klient tänker långsiktigt vilket innebär att relationen till deras kunder är av yttersta vikt. Deras passion ligger i att utöka kundernas resultat.

Du kommer att få stor frihet och eget ansvar i att bygga relationer och driva säljprocesser framåt. Vi söker riktiga vinnare med ordentligt driv, lägger höga krav på Dig som anställd, gör allt för att hjälpa varandra att utvecklas. Vi erbjuder en hög provision.

Låt oss dyka in i vad det är Du ska sälja.

Vi skräddarsyr hemsidor och skapar sedan digitala marknadsföringsstrategier till företag. Vi är experter inom dessa områden och gör det lätt för Dig att forma ett starkt självförtroende kring det Du kommer att sälja. Du kommer att förklara för små och medelstora företag hur vi kan höja deras omsättning. Med vår hjälp kan företaget fokusera på att optimera sin egen kundhantering. Företaget blir via oss mer agila. Vi hjälper dem att hänga med i dagens snabba och dynamiska marknad och för en komplett kontroll över deras digitala närvaro. Vi vill hjälpa kunderna att skapa en så effektiv verksamhet som möjligt.

Vi söker Dig som är:

Förnuftig och praktisk

Positiv och förstår vikten av att se lösningar istället för problem

Duktig på att bygga relationer

Driven och ambitiös

Ansvarstagande

Snabbtänkt

Tävlingsinriktad

Arbetslivserfarenhet 1 års plus erfarenhet av försäljning (krav) 

 Vilka klienten är

Vi är ett gäng passionerade individer som brinner för att hjälpa företagare att lyckas och ha så roligt som möjligt på vägen, speciellt nu när konkurrensnivåerna är som högst och Covid19 ställer till det. Allt vi gör baseras på att kunden är i fokus. Vår expertis är marknadsföring. Anledningen till att vi får bättre resultat än andra marknadsföringsbyråer är tack vare en patenterad mjukvara som optimerar verksamheten.

Är Du en tävlingsinriktad säljare som vill vara med på en otroligt rolig och spännande resa med minnen för livet? 

Skicka då in Ditt CV till marianne.zetterstrom@gmail.com.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning