Hebreisk talande Kundtjänstrepresentant, i Aten, Grekland

Utveckla, bygga Ditt personliga nätverk, ha en fantastisk tid

Gå till soliga Aten och jobba med världens mest kända varumärken

Starten av träningen sker kontinuerligt under april/maj, olika datum. Antal platser 20 stycken.

Vi letar efter Dig som vill komma till Aten och jobba med kundtjänst för några av världens mest kända varumärken. Du är serviceorienterad och tycker att det är givande att hjälpa andra att lösa sina problem. Du kommer att arbeta med kundservice/kundsupport via e-post, chatt och telefon till de hebreiska talande marknaderna.

Du skriver in en social miljö som inte kan jämföras med den där hemma. Du kommer att arbeta, uppleva Aten och bo nära Dina kollegor i en säker miljö.

Det viktigaste är att Du är nyfiken på att lära Dig nya saker och att Du ser det som ett tillfälle för ökad livserfarenhet, a + i Ditt framtida CV och möjlighet att lära känna nya vänner från hela Europa.

Vår klient

Vår kund är en del av världens största kundserviceföretag. Företaget är baserat i Aten och arbetar för mer av världens mest kända varumärken.

Fördelar med Aten

Sun 300 dagar om året
Säkert
EU-land
Aktivt nattliv
Låg bostadskostnad

Kvalifikationer

Du har en bra kommunikativ förmåga där kunden är i fokus. Du kan balansera hjälpa andra via e-post, chatt eller telefon. Du hanterar hebreiska och engelska i tal och skrift. Du är positiv och tycker att det är givande med bra service.

Tidigare erfarenhet från kundtjänst, försäljning, hotell och restaurang och andra yrken där kontakt med andra människor är vardagligt är ett plus.

Du behöver ingen förkunskaper i specifika datorprogram eller applikationer.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att svara på frågor via e-post, chatt och telefon från kunder på marknaden. Du jobbar och är en del av ett lag som hanterar ett visst projekt.

Du kommer att få intern utbildning för att hantera arbetet.

Ersättning

Du får en fast lön plus bonus. Företaget hjälper dig med din flygbiljett och boende de första två veckorna. Du får också ekonomiskt hjälp med utgifter för delarna av Ditt nya hem.

Heltid: 40 timmar per vecka, 8 timmar per dag

Skift: Morgon/Eftermiddag/Kväll

Arbetsgivaren föredrar att Du är redo att stanna i minst 12 månader

Eller känner någon som skulle vara en perfekt passform?

Låt dem veta.

Är du intresserad skicka mig Din CV på engelska idag till marianne.zetterstrom@gmail.com.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning