Minestronesoppa med bönor

Satsa på en vitaminrik grönsakssoppa med härlig doft av timjan och rosmarin. Här med mättande bönor i.

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Tillsätt vatten och buljongtärning. Koka upp. Häll i pastan och koka den ”al dente”. Häll av spadet från bönorna och spola dem i kallt vatten. Häll ner bönorna i pastagrytan. Tillsätt tomatsoppa och örtkryddor. Koka upp. Servera soppan med osten och ett gott bröd.

4 portioner

1 gul lök

Smör

6 dl vatten

1 tärning örtbuljong

150 gr pasta

1 burk kidneybönor

5 dl Kelda Mild tomatsoppa

1 tsk torkad timjan

1 tsk torkad rosmarin

1 dl riven ost

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning