Keräilyrahojen ja mitalien asiantuntija

Keräilykolikoita ja mitaleita markkinoiva Suomen Moneta on osa kansainvälistä keräilijäryhmää. Asiakkaamme hyötyvät laajasta yhteistyöverkostostamme ja tarjoavat sekä suomalaisia ​​korkealaatuisia tuotteita että uusia tuotteita ulkomailta. Ennakkovarauksemme ansiosta valinnoilla on myös halutut poimintamahdollisuudet.

Pitkä kokemus kansainvälisistä rahamarkkinoista takaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun yksittäiselle keräilijälle. Palvelupaketin tavoitteena on tehdä kaupasta mahdollisimman yksinkertainen. Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme, puhelimitse tai postitse. Tilaamasi tuotteet lähetetään suoraan kotiisi, ilman ongelmia ja täysin turvassa. Jos haluat palauttaa tuotteet, käy osoitteess www.suomenmoneta.fi/webstore/backup guide.

Toimimme virallisena jakelijana suurimmalle osalle maailman johtavia rahapajoja ja keskuspankkeja, kuten Norjan kolikko, Britannian kuninkaallinen rahapaja, Ranskan rahapaja, Kanadan kuninkaallinen rahapaja, Kiinan keskuspankki, Australian kuninkaallinen rahapaja, Kuningas Afrikan rahapaja, Itävallan rahapaja, Hollannin rahapaja , Royal Mint ja monet muut.

Norjassa perustettu keräilijöiden talo on toiminut vuodesta 1994. Yhtiö on vuosien varrella asettunut erikoiskeräilykolikoiden asiantuntijaksi, ja tällä hetkellä konsernilla on toimintaa 14 Euroopan maassa.

Keräilijän talo markkinoi rahaa, mitaleita ja muita keräilyesineitä. Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä monien kansallisten kolikoiden ja keskuspankkien kanssa, jolloin asiakkaat voivat tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja mielenkiintoisia keräilyesineitä.

Käy konsernin verkkosivuilla, www.samlerhuset.com

Työskenteletkö suomessa Moneta?

Etsimme jatkuvasti uusia uusia kykyjä, kuten aktiivista asiakaspalveluamme ja myyntiosastoa.

Kiinnostuitko?

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi rekrytointisivustollamme www.toihinmonetalle.fi.

Suomen Moneta aloitti urheiluyhteistyön sponsoroinnin vuonna 2009. Ensimmäiset joukkueen jäsenet olivat Sari Multala ja Pekka Koskela.

Asiakkaita ovat suosineet yhteistyötaulut, joissa on päivitetyt keräilyesineet ja yksityiskohtaiset sisäpiiritiedot. Keräilijät suhtautuvat erittäin myönteisesti urheiluun ja monet kantavat mielellään korttinsa nähdäkseen huipun korkeimmalle palkintokorokkeelle.

Yhteistyö urheilijoiden kanssa on johtanut erittäin myönteiseen tiedotteeseen mediassa. Suomen Moneta on jo kerännyt 1,5 miljoonaa euroa suomalaiseen urheiluun.

Yhtiön henkilöstö on myös onnellinen: Kumppaneidemme kanssa on järjestetty useita seminaareja, tiedotustilaisuuksia ja työntekijöiden urheilupäiviä. Joukkueen jäsenet ovat tulleet näyttämään omia lajejaan ja pitäneet hauskaa.

Moneta Teamiin kuuluu tällä hetkellä:

Kilpailuvaeltaja Jarkko Kinnunen
Taitoluistelija Juulia Turkkila
Javelinheittäjät Teemu Wirkkala ja Oliver Helander
Estejuoksija Oskari Mörö
Kelkka vasara Aleksi Jaakkola
Paini Petra Olli
Baarihyppy Saga Andersson

Joukkueessa on myös legendoja:

Pekka Koskela, luistelija
Sami Jauhojärvi, hiihtäjä
Sari Multala, merimies





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning