Formulaswiss

Top kvalitet fra Schweiz

Vi er forpligtet til at udvikle kvalitetsprodukter, der gør det lettere for vores kunder at skabe en sundere livsstil.

Vi er en familieejet schweizisk virksomhed med en stolt tradition for at udvikle sundhedsprodukter og kosttilskud af høj kvalitet til forbrugere i Europa.

Vores ekspertteam har lang erfaring med at udvikle nye og innovative produkter af højeste kvalitet med veldokumenterede effekter og resultater. Vi går aldrig på kompromis med at vinde kvaliteten, men stræber efter at tilbyde de bedste produkter på markedet, selvom det betyder en højere pris end vores konkurrenter.

Nøglen til vores succes siden virksomhedens start og indtil i dag skyldes vores uundværlige fokus på at skabe kundetilfredshed med vores produkter og kompromisløs kvalitet.

Vi vil virkelig høre fra dig og høre om din oplevelse med vores produkter, med vores service og med vores virksomhed og medarbejdere - hvad enten de er positive eller negative. Vi er altid tilgængelige og villige til at lytte til konstruktiv kritik. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice og dele din oplevelse med dem.

Vi værdsætter og belønner din loyalitet

Vi belønner din kundeloyalitet på mange måder

Her er nogle eksempler:

Vi tilbyder automatisk levering gennem vores Auto-Ship-program til mange af vores produkter med store besparelser

Vi tilbyder volumenrabatter til vores loyale kunder

Vi tilbyder gratis gaver og tilbud til vores loyale kunder via nyhedsbreve og sociale medier

Vi inkluderer undertiden gratis gaver og gavekort i vores pakker

Vi tager os af miljøet og tager vores sociale ansvar alvorligt
Formula Swiss AG arbejder for at integrere sociale og miljømæssige hensyn i alle vores forretningsdrift og i vores interaktion med interessenter

Vi viser virksomhedernes sociale ansvar og skaber værdi for både virksomheder og samfund ved at tackle sociale, miljømæssige og etiske udfordringer i dialog med deres interessenter i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for socialt ansvar.

Læs mere her og bestil

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning