Kumiukko

Kondomer online kondom butik rubberman kundservice. Gratis frakt på alla beställningar över 29 € 

Vem är vi och vad gör vi?

T-enheter förbättrades säker sex mer underbart. Med det bredaste urvalet på den finska marknaden garanterar vi rätt kondom för dig! Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att skapa världens bästa kondomaffär.

Kumiukko.fi är en finsk webbutik baserad på MaWe Trading. Vi som står bakom Kumiukko.fi är bröderna Magnus och Mathias Westerlund.

Magnus arbetar med kommunikation och marknadsföring, och kommer att se till att allt löper en butik på nätet som den borde vara.

Mathias ansvarar för produkter och logistik. Tack vare Mathias har vi det bredaste och bästa urvalet av kondomer på marknaden. Han ser också till att produkterna levereras till vårt lager så snabbt och taktfullt.

Varför finns Kumiukko.fi?

-K umiukko.fi är mer än bara en kondomaffär. Vi utbildar, förklarar och ger råd.

Idag finns det många olika preventivmedel, både hormonella och icke-hormonella. Det enda preventivmedlet som skyddar mot både sexuellt överförda sjukdomar och oönskade graviditeter utan biverkningar är kondomen. Det är också det enda preventivmedlet för män.

Enligt flera studier är det främsta skälet till att män inte använder en kondom att det inte ser så underbart ut. Det finns sätt att göra detta, genom att erbjuda kondomer i olika storlekar och hjälpa Dig att hitta rätt storlek för Dig.

Vi har en otrolig mängd kondomer i olika storlekar, specialkondomer och mycket, mycket mer. Med vår vägledning och artiklar vill vi hjälpa Dig att hitta rätt kondom för Dig. En kondom som gör säkert sex mer underbart.

Vilken kondom är rätt för mig?

En annan orsak till motviljan mot att använda kondom kan också vara pengar. Det är därför vi försöker hjälpa våra kunder att spara pengar med våra paketavtal. Vi erbjuder paketavtal på alla komedier och du kan spara upp till 47% genom att köpa större mängder.

Som vi nämnde tidigare vill vi skapa världens bästa kondomaffär. Vi förstår att detta inte är en lätt uppgift, men vi är övertygade om att det kommer att vara möjligt med våra kunder. Det är därför vi ber alla att hjälpa oss, avsnittet Roses & Roses, här i onlinebutiken.


Kontakta
Oy MaWe Trading Ab Affärs-
ID: 2529584-5 Metsäniityntie
4C
64230 Närpiö as.

Beställ här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning