VitaeLab

VitaeLab AB specialiserar sig på kosttillskott efter egna recept direkt hem till konsument.

VitaeLab ABs målsättning är att hjälpa människor. Sedan starten år 2002 specialiserar vi oss på att sälja kosttillskott direkt till konsument:

Vi på VitaeLab lägger stor vikt vid att arbeta inom de ramar som myndigheterna har satt upp och att säkra kvaliteten i samtliga led vad gäller våra kosttillskott. Recepten är våra egna, och de är baserade på väldokumenterade ingredienser från erkända, internationella leverantörer.

Produkt- och kvalitetssäkerheten tryggas också genom de stränga krav vi ställer på våra leverantörer och producenter och inte minst på oss själva. Produkterna produceras efter riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer för framställning av mat, kosmetika och mediciner och beskriver god praxis för kvalitetskontroll, produktion och testning.

VitaeLab grundades 2002 i Norge. 2008 utökade vi vår verksamhet till Sverige och Finland och 2010 startade vi upp i Danmark. Vårt huvudkontor ligger i Oslo, där vi är ett internationellt team. Företaget är en del av NutraQ, en koncern inom hälsa och personlig vård.

Beställ här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning