Oavgjort mellan Häcken och Mjällby

Häckens Daleho Irandust under lördagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan BK Häcken ocg Mjällby AIF i Bravida Arena.

BK Häcken fick jaga - men till sist kvitterade de mot Mjällby på hemmaplan. 2-2 fick lagen nöja sig med sedan matchen inte avgjordes under tilläggstid.

Max Watson gav säsongens nykomlingar i allsvenskan, Mjällby, ledningen en knapp kvart in i matchen på Hisingen och därefter var det defensivt spel som gällde för Blekingelaget. Trots ett rent fotbollstekniskt bättre spel från ett måljagande Häcken, höll gästerna nollan genom hela första halvlek.

I andra halvlek nådde Mjällby Häckens planhalva ett fåtal gånger, men när de väl gjorde det gav det resultat. Moses Ogbu utökade Mjällbys ledning i den 58 minuten, men knappa minuten därefter var Häckens Daleho Irandust framme och nätade, efter flera vassa, men resultatlösa, försök i den första perioden.

Därefter jagade hemmalaget kvittering, och med åtta minuter kvar av matchen kom den, genom Gustav Berggren, assisterad av Irandust.

Trots tilläggstid på fem minuter blev det inte fler mål än så.