Finance.fi är en finsk tjänst för finländare

Rahoitus.fi grundades för att betjäna finländska konsumenter. Rahoitus.fi hjälper Dig att hitta och bjuda på bästa möjliga lån. Vår tjänst hjälper Dig och Din bästa långivare att hitta varandra, så Dina omedelbara kontanta behov försvinner.

Vi vill att Du ska förverkliga Dina drömmar så billigt som möjligt eller kanske bara ta hand om vardagliga utmaningar. Det viktigaste av allt är att vi vill att detta ska ske snabbt, i en säker miljö och helt gratis.

Våra partners är välkända och ekonomiskt sunda långivare och är godkända av Finlands finanstillsynsmyndighet. Vi har också fått rätten att använda nyckelbiljetten. Du kan lita på de produkter och tjänster som är markerade med nyckelflaggan, de är designade specifikt för finländarna.

Genom att logga in på vår säkra MyRahoitus.fi-tjänst för våra kunder kan Du jämföra lånerbjudanden och själv bestämma vilket lån Du accepterar. Vår erfarna och kundorienterade personal kommer alltid att ge Dig personlig service och hjälpa Dig med Din låneansökningsprocess. Du kan kontakta oss på telefon 03-4109 2000.

Säkerhet är ett viktigt ord för oss och det är en del av alla våra beslut. Våra kunder ger oss den värdefulla uppgiften att hitta det bästa lånerbjudandet för dem. Att hitta det bästa, särskilt från de många tillgängliga alternativen i nätverket, kan ofta vara svårt. Risken för att låna för hög är hög. Därför är vårt mål att förstå vår kund och veta vilka låneleverantörer som är rätt för honom.

Vi följer alltid lagar, förordningar och krav på dataskydd. Vi övervakar utvecklingen av säkerhetshot och lösningar och tar hänsyn till dem i våra egna lösningar.

Att vara online kan du vara extremt snabb. Som låntagare har du rätt att kräva inte bara hastighet utan också lätthet och kvalitet. Rahoitus.fi ger dig möjlighet att, med bara en ansökan, ha en dialog med flera låneavgivare, även i nästan realtid. Vårt system ger Dig en snabb, problemfri låneansökningsprocess.

Den finansiella fitjänsten är för Dig. Långare, fullt fri. Vi får våra fördelar från banker.

Beställ här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning