Nordicfeel.se

Nordicfeel startades redan 2006 som ett litet fristående fåmansföretag och var en av de tidigaste onlinebutikerna i Sverige inom skönhet. Allt sedan starten har vi vuxit snabbt och utökat vårt sortiment samt närvaro på den nordiska marknaden till att idag vara en av de ledande skönhetsbutikerna i Norden inom bland annat hudvård, hårvård, parfym och makeup.

Vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda skönhetsprodukter med hög kvalité till låga priser och med marknadens bästa service. Genom att köpa in stora volymer och vara bäst på inköp, logistik, marknadsföring och smarta systemlösningar kan vi sälja till låga priser och samtidigt erbjuda Dig som kund fri frakt.

Vi finns idag verksamma i Sverige, Norge och Finland. Under våren 2015 öppnade vi vår första butik som idag finns i Växjö med ett noga utvalt sortiment av våra populäraste produkter.

När vi startade 2006 rymdes vårt lager, bestående av ett fåtal parfymer, i en bokhylla hemma i huset. I dagsläget består sortimentet av 400 varumärken och mer än 18 000 olika produkter inom skönhet, allt ifrån klassiska favoriter till nyheter, alla med hög klass och en exklusiv känsla. Vi har alltid hela vårt sortiment på hemsidan hemma i hyllan och kan därför leverera till dig samma dag. Vi har ett stort och brett sortiment av parfym, hårvård, hudvård och make-up men också mycket annat som tillbehör, värmeverktyg och produkter för Ditt hemma SPA.

På Nordicfeel väljer vi tillsammans med våra partners ut våra produkter med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. NordicFeel samarbetar med flertalet av Sveriges och Europas ledande distributörer av skönhetsprodukter och vårt sortiment utvecklas ständigt. Om Du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får Du gärna höra av Dig till oss.

För oss är det viktigt att Du som kund känner Dig trygg i att handla hos oss och vi lägger stor vikt vid att vara föregångare och ambassadörer inom e-handel. Hos oss skall hela flödet vara enkelt och fungera och vi lyssnar mer än gärna på Dig som kund. 

Nordicfeel (Nordic Web Trading AB)
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö
Sverige
Organisationsnummer: 556746-8904

Varje år utser Sveriges konsumenter i samarbete med Pricerunner vem som är Årets E-handlare inom skönhet. Årligen röstar runt 15 000 kunder på hur vi som företag sköter oss i förhållande till andra. Vi kan stolt uppvisa att Nordicfeel samtliga 7 senaste åren vunnit denna utmärkelse. Tack alla Ni som röstat.

Nordicfeel.se är självklart certifierad av Trygg e-handel. Det betyder att Du som kund kan känna Dig trygg och säker när Du handlar av oss. Trygg e-handels främsta uppgift är att skydda Dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan därför bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och Dina rättigheter som konsument kan Du besöka www.tryggehandel.se. Vårt certifikat hittar Du på http://www.tryggehandel.se/butik/311 

Vi är väl medvetna om vår miljöpåverkan och vår ambition är därför att vårt miljöarbete skall ingår i vår vardag. Vi skall följa rådande miljölagar och regler och kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete genom att hushålla med råvaror och resurser. 

För våra emballage är dessutom självklart anslutna till FTI (före detta REPA-registret), vilket innebär att vi tar vårt ansvar för återvinningen av det förpackningsmaterial vi producerar inom papper, plast och metall för att minimera miljöpåverkan. Dessutom källsorterar vi allt på företaget från kontoret till logistiken.

Beställ här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning