Redovisningsekonom/bokföring, sökes till Internationellt bolag i södra Stockholm

Redovisningsekonom/bokföring: till Nacka i Stockholm

Vi är en internationell organisation med huvudsäte på Malta. Våra kunder finns i hela norra Europa men främst Sverige, Norge och Finland.  Vi säljer företagsrelaterade tjänster inom internationella som nationella bolagsregistreringar och relaterade tjänster.  Vi är ett internationellt team med åtta olika nationaliteter där vi nu söker en redovisningsekonom till ett nyöppnat kontor i Stockholm. 

I rollen som redovisningsekonom ansvarar Du för våra svenska kunders frågor kring bokföring, bolagsadministration samt rådgivning. Vilket innebär att du har kontroll över kundrelation och rådgivning av företagets svenska kunder.

Vi har en stark utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är vi cirka 25 medarbetare i 3 olika länder. 

I rollen som redovisningsekonom ansvarar Du för våra svenska kunders frågor kring bokföring, bolagsadministration samt rådgivning. Vilket innebär att Du har kontroll över kundrelation och rådgivning av företagets svenska kunder.

Vi ser gärna att Du har avslutad gymnasial utbildning gärna med företagsekonomisk inriktning. Tidigare erfarenhet av administration och löpande bokföring. Eftergymnasial utbildning i ekonomi är ett plus. Goda kunskaper i Officepaketet. Du har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som Du på eget initiativ kan ta för Dig uppgifter, arbetar prestigelöst med ett fokus på att ständigt förbättras i Din egen person och profession.

Som person tror vi att Du är engagerad i Ditt jobb och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är naturligt kundfokuserad och tycker det är roligt att effektivt och noggrant genomföra Ditt arbete. Du kommer arbeta med svenska kollegor på kontoret i Stockholm.

Vi söker Dig som vill vara en del av ett snabbt växande internationellt företag med högt tempo. Vill Du leverera stabilitet och noggrannhet? 

Gillar Du utmaningar där Din problemlösningsförmåga och erfarenhet står i fokus? 

Gillar Du att samarbeta med andra för utveckla och förbättra befintliga processer? 

Då kan vi erbjuda Dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och givande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder bra förmåner och konkurrenskraftiga lönevillkor. Vi utgår från Din samlade erfarenhet.

Sex månaders provanställning

Vår kund är ett företag baserat i Malta som syftar till att hjälpa företagare att få allt de behöver för att starta deras egen verksamhet på ett ställe. Vår högutbildade personal tar hand om kunderna och hjälper dem med varje steg i processen att registrera och etablera ett företag, vilket förenklar vad som annars skulle vara långa och komplicerade processer.

12 års erfarenhet har lärt oss hur man gör allt med excellens, det är därför vi har över 5 000 glada kunder på 5 kontinenter. Skriv en rad och lär dig fördelarna med att samarbeta med sanna proffs.

Om Du är intresserad, skicka mig Din CV idag, på marianne.zetterstrom@gmail.com, så kommer vi höra av oss inom snar framtid. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning