Säljare/Hunters, Micro Influencer Marketing

Är Du den som vi söker efter?​

Vi söker Dig som är:

Tävlingsorienterad och gör allt för att uppnå sina mål. En person som vill vara med och skapa värde för alla våra kunder. En person som är trygg med kundkontakt och samtidigt orädd för att utvecklas. 

Har Du erfarenhet av försäljning via telefon B2B med goda resultat. så är Du den vi söker. Du har bekräftade goda resultat och vill ta nästa kliv in i en väldigt spännande miljö.

Vi har en väldigt given spelplan och vet exakt vilka kunder vi skall bearbeta, det handlar bara om att hitta Dig som är hungrig nog att hjälpa oss att bearbeta och skapa värde för dessa, träffa dessa och att stänga affären. 

Uppdraget

Nu växer vår drivna säljorganisation i världsklass. För att kraftigt expandera vår plattform inom Micro Influencer Marketing i Europa. Vi söker därför våra nya säljare/Sales Representatives. Rollerna vi skall tillsätta är B2B-orienterade, det vill säga våra kunder är företag.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en roll i en snabbväxande startup. Där Du kommer att få vara med och bygga säljkulturen tidigt och påverka vår riktning framåt, uppåt. Vi erbjuder mycket bra villkor för rätt person med perks, benefits och incentives.

Du kommer arbeta med de ledande företagen i några av världens mest spännande och växande industrier, Live Entertainment, Tickets, Sport, Träning och Musik. 

Våra kunder finns på 24 marknader världen över. Även om rekryteringen nu avser Sverige och Norden i första läget, så innebär det att det finns fantastiska möjligheter till en internationell karriär med resor och personlig utveckling.

Villkor

Vi erbjuder mycket bra villkor för rätt person med perks, benefits och incentives. Fast grundlön plus provision. Det är en heltidstjänst.

Extra förmåner

Dator och mobil
Geek lunch, njut av en gratis lunch med Dina kollegor på workshops eller hackdays
Flexibla arbetstid och semester, morgonperson eller nattuggla, det här jobbet är för Dig
Gratis drycker, koffein fix eller fredag AW, vi har Dig täckt
Beläget nära kollektivtrafik, enkel åtkomst och trädkramar vänlig arbetsplats
Sociala möten och spel, hangout med Dina kollegor
Betald semester, åk och få Din solbränna
Föräldraledighet, barn är framtiden, spendera tid med dem

Har Du det vi söker efter?

Kravspecifikation

Stor fördel om Du har erfarenhet från telefonförsäljning mot företag med goda resultat. Det innebär att Du vet värdet av strukturerad och nyckeltalsfokuserad försäljning i kombination. 

Ett stort plus om Du har erfarenhet av innesälj/telefonförsäljning mot B2C med bekräftat goda resultat och en önskan om att ta nästa steg i Din säljkarriär.

Har Du erfarenhet av media, marknadsföring, digitalt eller event så är det ett extra plus. 

Det som är extra viktigt i den här typen av roll är ett inre driv och att man är tävlingsorienterad och gör allt för att uppnå sina mål.

Vi har en väldigt given spelplan och vet exakt vilka kunder vi skall bearbeta, det handlar bara om att hitta Dig  som är hungrig nog att kontakta dessa, träffa dessa och att stänga affären. 

Flytande i svenska språket i tal och skrift.

Flytande i engelska språket i tal och skrift ( plus om Du kan fler språk)

Är Du intresserad, skicka mig Din CV idag på marianne.zetterstrom@gmail.com, så hör vi av oss inom snar framtid. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning