Lokalvårdare/Tvätteribiträde

Andra spännande tjänster, Uppsala

Ta chansen att bli en del av vårt härliga gäng

Bli en del av vårt team

Attendo Kapellgärdet Norra är ett nybyggt och modernt äldreboende i Uppsala. Huset består av 99 lättmöblerade lägenheter med eget pentry och stort badrum. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum.

Boendet drivs med konceptet sport och spa, vilket innebär att vi har ett stort fokus på att våra boende ska må bra i både kropp och själ. Det finns flera gemensamma utrymmen i form av träningslokal, relaxavdelning med bastu och skönhetsvård. Uppe på vår takterass kan man koppla av och njuta av en fantastisk utsikt.

Beskrivning av tjänsten

Du strukturerar och sköter utförandet av hela husets tvätt i vårt toppmoderna och fullutröstade tvättrum. Du ansvarar för hela processen från mottagandet av den boendes tvätt, tills den är manglad, vikt och återlämnad till den boende.

Städning av dem boendes lägenheter samt allmänna utrymmen ingår också i tjänsten.

Tjänsten är förlagd till vardagar dagtid.

För att lyckas med uppdraget krävs att du har erfarenhet av lokalvård, vidare krävs vana av hantering och skötsel av tvättmaskiner. Arbetet kräver god fysik.

Stämmer denna beskrivning in på Dig? 

Sök redan idag.

Du är flexibel, lösningsfokuserad och har struktur som gör att Du kan planera Ditt dagliga arbete självstädigt. Du kan ta egna initiativ och har ett gott bemötande. Du lägger stor vikt i att vara ordningssam och noggrann i Ditt utförande.

Det här kan vi erbjuda Dig

Stort utbud av arbetsplatser och yrkesroller
Utbildningar
Utvecklingsmöjligheter
Karriärvägar
Personalförmåner
Trygga anställningsvillkor
Digitala arbetsverktyg
Ambitiöst och strukturerat kvalitetsarbete
Platt organisation med korta beslutsvägar

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med Din värdefulla kunskap och kompetens är Du en nyckelperson i företaget och Du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med Din chef.

Varmt välkommen med Din ansökan. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Svarar vanligtvis inom en vecka.

Skicka här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning