Tjäna pengar utan att behöva göra så mycket från Din dator med Honeygain, gratis att börja och mycket att tjäna

Vad är Honeygain?

Honeygain är den första appen någonsin som hjälper sina användare att tjäna pengar online genom att dela sin internetanslutning. Människor kan nu nå sina oanvända dataplaners fulla potential och inte lämna någon oanvänd data bakom sig. Det är en riktigt passiv inkomst, utan ansträngning.


Hur fungerar remisser?

När Du bjuder in Dina vänner att registrera sig för ett konto hos Honeygain och Dina vänner börjar dela sin internetbandbredd med Honeygain, kommer 10% av deras dagliga intäkter att läggas till Ditt konto. Observera att endast de omedelbara/faktiska intäkterna från Dina hänvisningar räknas. Det betyder att Du inte skulle få 10% av deras $5 registreringsbonus eller inkomst från deras egna hänvisningar (Dina hänvisningar).

Alla som registrerar sig för ett nytt konto med hjälp av en hänvisningslänk eller kod kommer att få krediter till ett värde av 5 USD i sin totala krediträkning.

Om Du hade bytt till JumpTaskläge är det irrelevant om Dina hänvisningar gjorde det eller inte, Du skulle fortfarande få 10% av Dina hänvisningsintäkter till Din JumpTaskplånbok.

Om Du vill lära Dig hur Du bjuder in Dina vänner att gå med i Honeygain som Dina hänvisningar, klicka här .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smulpaj med äpple

Förmaksflimmer

Sepsis, blodförgiftning